Menü
csik
Főoldal
csik
Aktuális csik
Tárgyaink csik
Időpontok
csik
Árak
csik
Hallgatóink véleménye
csik
Ajándék
      Belépés
 Felhasználói név:
 
 Jelszó:
 

   Regisztració
 Elfelejtett jelszó
 
 
 
Regisztrálj!!! Rendkívüli kedvezmények! Regisztráció

Hallgatóink véleménye

Közgazdaságtan

"Tökéletesen felkészült volt, és nagyon jól adta át az anyagot. A slide-ok érthetőek voltak, lényegretörőek, illetve szigorlatcentrikusak, ami elengedhetetlen ekkora anyagnál. Nem pazarolt időt fölösleges dolgokra, visszautalt, segítette a megértést. Ami nagyon fontos még, hogy maximálisan kihasználta az időt, és teljesen képben volt mind az anyaggal mind a követelményekkel. Gratulálok Sasha!"
Balogh Timi (14 óra közgáz szigorlat)

"Messze felülmúlta a várakozásaimat, pedig sokat vártam. Érthető volt, pontos, jól megszerkesztett, hatalmas segítség. És Sashának tényleg nagyon köszönöm!"
"A Sulianeten intenzív, precíz, átfogó tudást biztosító kurzusa nélkül nem sikerült volna a szigorlatom...Köszönettel...Csokki! ..."
Fekete Szabolcs (14 óra közgáz szigorlat)

" Nagyon nagy ötlet az egész, tetszik. Ki sem kellett mozdulni otthonról, nem ült előttem senki, aki miatt nem láttam volna valamit, nem zavart senki pusmogása, ahogy egy átlag konzultáción. "
Fodor Ildikó (14 óra közgáz szigorlat)

"Jó volt, hogy kifejezetten a szigorlatra volt kiélezve a tematika, s csak a lényeges és a vizsgán előforduló kérdéseket érintettük"
Góger Tímea (12 óra közgáz szigorlat)

"Tetszett, hogy bármikor, bárki feltehette a kérdéseit, és közérthetőbben magyaráztak, mint ahogyan az egyetemen szemináriumokon. Nem kellett az utazással időt pazarolnom."
Gyüszi Lilla (14 óra közgáz szigorlat)

"Az órákat élveztem, az előadó jó volt, bár a végére mind elfáradtunk. Volt némi konzultációs jellege és kifejezetten a szigorlatra volt specializálva."
Koós Eszter (14 óra közgáz szigorlat)

" Minden nagyon tetszett, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól megértem majd az anyagot."
Nagy Zsófia (14 óra közgáz szigorlat)

"Lehetett kérdezni szóban, írásban, ha bármilyen kérdés adódott, rögtön kaptunk rá választ, ahogyan arra is figyelt az előadó, hogy senki ne maradjon le."
P. M. (12 óra közgáz szigorlat)

"Nagyon sokat segített ez a felkészítő kurzus. Sok újat tanultam, amit aztán a szigorlaton tudtam is alkalmazni :) Köszi mindent."
Szendy Anna (14 óra közgáz szigorlat)

"Pörgős volt, jól haladt, mégis mindenre sor került. Csak így tovább! Nekem nagyon tetszett! Remélem hamarosan szélesebb körben is elterjed majd ez az oktatási forma! :-)"
Tisza Gabriella (12 óra közgáz szigorlat)

Matek és Statisztika

"Sokkal jobban értettem mindent, mint órán, mert nagyon egyszerűen, jól össze volt foglalva az elmélet és a típuspéldák megoldása. Jobban is tudtam koncentrálni, mert nem zavart senki és nem kellett egy levegőtlen, zsúfolt teremben ülni. Elég sok lemaradásom volt, mert a félév során alig foglalkoztam a statisztikával, de ezt pár óra alatt sikerült bepótolnom. Óriásinak tartom ezt az új oktatási módszer! :)"
Barna Beáta (6 óra Statisztika 2)

"Tetszett, hogy a csajok nagyon-nagyon helyesek voltak. Érezhető volt, hogy mosolyognak beszéd közben, és látszott, tényleg tudják, miről beszélnek, és arra is képesek, hogy én is tudjam :-) "
Bősz Anett (16 óra módszertani szigorlat)

"Az igazat megvallva, úgy álltam hozzá ehhez az egészhez, mint szerintem a legtöbb egyetemista. Nem hittem benne. Gondoltam, csak egy újabb lehetőség, ahol kizsákmányolhatnak. Azonban amikor részt vettem az első órán, olyannyira megtetszett, hogy be is fizettem a következőre. Rendkívül sokat segített, mert azokra a dolgokra fókuszál, amelyek nehezen érthetők meg, s az előadások sem térnek ki ezekre. Így összességében pozitív a benyomásom, s mindenkinek csak ajánlani tudom."
Csépányi Tamás (4 óra matek 1, negyedévesre)

"Jó volt a kötetlen légkör; az hogy rendszerezve voltak azok a dolgok, amit tudni kell"
Czermák Adrienn (6 óra matek szigorlat)

"Nekem nagyon tetszett, jók voltak az órák. A tananyag rendszerezett volt, jól áttekinthető, bár jobb lett volna kicsivel több feladat, mint elmélet. Nagyon hasznos volt, jobban megértettem az anyagot és utána magamtól is jobban ment a gyakorlás. Ajánlom mindenkinek!"
Czifra Judit (6 óra matek1 összevontra)

"Baromi hasznos, főleg ha az ember 0-ról szeretne felkészülni a vizsgájához. Átfogó előadást kaptam a témámban, maximálisan elégedett voltam az oktatóval... Kiváncsiságból próbáltam ki, és szerintem megérte. Csak így tovább!!!"
Devémy Tamás (3 óra matek1 negyedévesre)

"Tetszett az interaktivitás, érdekes feladatok, átfogó anyag. Nem akartok évközben is tartani kis konzultációkat (akár havonta is) a durvább tantárgyakból? Szerintem erre lenne kereslet. További sok sikert!"
Golodjuk Vita (16 óra módszertani szigorlat)

"Otthonról, kényelmesen lehetett részt venni az órán, jó oktató, érthető."
Hargitai Anita (6 óra matek szigorlat)

"Az tetszett a legjobban, hogy itthonról lehetett tanulni, ami egyrészt kényelmes, másrészt időt lehet spórolni vele, és hogy jó sok típuspéldát megcsináltunk"
Kotlár Kinga (6 óra matek szigorlat)

"Köszi szépen a matekozást, úgy tűnik hasznos volt (sőt biztos). Átmentem a matekon!!!!:):):)  Pedig eleinte voltak fenntartásaim erről az egész internetes tanulás dologról, de már tetszik és "hiszek" benne."
Körmendi Petra

"Sikerült a szigorlatom, így az eredményt tekintve a kurzus sikeresnek mondható. Egyébként, nagyon elégedett voltam vele, meglepően jól működött ez az internetes konferencia program is. Többet kaptam tőle, mint vártam, ez pedig nagyon pozitív."
Körmendi Bence

"Tetszett az oktatás formája, és hogy lehetett kérdezni feladatokat, amit nem tudtunk megoldani régebben. Sikerült a szigorlatom, ráadásul 5-ösre!! :)))"
Németh Viktória (6 óra módszertani szigorlat)

"Tetszett, hogy nem ment bele Picúr a részletekbe, hanem próbált vizsga-centrikus elméletet elmondani. Sok sikert kívánok, ez egy nagyon jó kezdeményezés!"
Németh Zsófi (6 óra módszertani szigorlat)

"Tetszett, hogy lendületes volt az előadás, nem kellett várni arra, hogy felírják a táblára!"
Opoczki Gábor (10 óra stat)

"Jól lett magyarázva, érthető volt, interaktiv. Ha egy on-line oktatásnak ki kell néznie valahogy, akkor így."
Révész Péter (6 óra matek szigorlat)

"A tanár felkészült, érthetően magyaráz. Lehetne több a bonyolultabb feladatokból, de összességében teljesen elégedett vagyok."
Sipos Ádám (3 óra matek negyedéves)

"Tetszett az é rthető előadásmód, az oktató közvetlensége is szimpatikus volt"
Tódor Zsuzsa (6 óra matek szigorlat)

Számvitel

"Tetszett a közvetlen stílus, jó hangulat, logikus, jól felépített gondolatmenet"
"Miután megjegyeztem, hogy még hatékonyabb lehetne az oktatás, ha előre megkapnánk az anyagok kivonatát, hogy órán ne a jegyzeteléssel szöszmötöljünk, hanem, hogy aktívan részt vehessünk rajta, pár óra múlva már a postaládánkban volt a másnapi anyag. :) Nagyon tetszik ez a rugalmasság, hogy odafigyelnek az igényeinkre és nem azt érzed, hogy csak le akarják tudni, hanem, hogy tényleg FONTOS VAGY! Nem is értem: biztos, hogy Magyarországon vagyunk??? :D  Mégegyszer köszönöm a segítséget: sikeresen túléltem a Róth sort!!! (szv szig) ;)" Albrecht Móni (12 óra számvitel 4)

"Az internetes előadas elsőre picit szokatlannak tűnik, nekem az elejen olyan érzésem volt, mintha csak Skype-olnék, hiszen nincs ott rajtam kivul senki. De ezt a részét hamar meg lehet szokni. Nagyon hasznos és kényelmes is, hisz nem kell kimozdulni, ami vizsgaidőszakban különösen előnyös."
Almássy Dávid

"Nagyon tetszett az előadás, jobb volt, mint amire számítottam!! Azt hiszem, ez volt életem első számvitel órája, amin nem unatkoztam!! :))"
Ács Éva

"Olyan volt az előadás, hogy pontosan elmondta, mit kell tudnom a vizsgára, hol van feladat, hogy gyakoroljam és természetesen elmagyarázta a dolgot, hogy ne legyen vak folt a tananyagon! Ezen kívül kényelmes, olcsó és hatékony volt!! Nagyon tetszett, nagyon hasznos volt! (Le is mondtam a hús és vér különtanáromat, mert ez jobb!) "
Bólyai Zoltán (12 óra számvitel 4)

"Összeszedetten, jól áttekinthetően tartalmazott minden fontos tudnivalót. Nagyon profi volt."
Demjén Dániel (12 óra számvitel 4)

"Az oktatás ezen formáját meglehetősen nehezen kivitelezhetőnek gondoltam egészen addig, amíg el nem kezdődött az előadás, akkor azonban már köszönhetően a nagyfokú interaktivitásnak és az oldott légkörnek már nagyon is hatásosnak bizonyolt. Előnyös oldalai még, hogy a lényegre koncentrál, vizsgaorientált és kényelmes. Mindenképpen hasznos segítség a felkészülésben!"
Fetter István (6 óra számvitel 3)

"Nagyon tetszett az online oktatás. Nemcsak az oktató messzemenő felkészültsége miatt, hanem mert laza, kötetlen hangulat volt, a szakmai kérdések mellett a poénok is bátran repkedhettek."
Fischer András (12 óra számvitel 4)

"Én nem a Corvinuson tanulok, hanem a SZTE-n, de nagyon hasznos volt az anyag áttekintése, ami sikeres vizsgát eredményezett. Nem beszélve a lelki biztatásról. Az SZTE tanmenete némileg eltér a Corvinustól, de az alap ugyanaz, így mindenképpen használható az itt szerzett ismeret. Nagyon szimpatikus, hogy otthon, megspórolva az utazást tudok készülni, úgy hogy folyamatos a kommunikáció, ami lehetővé teszi a problémás részek tisztázását."
Jenei Klára (5 óra számvitel 3)

"Először nagyon szkeptikus voltam a képzéssel kapcsolatban, de aztán utolsó reménysugár címén jelentkeztem a számvitel 3 kurzusra. Nekem eddig a számvitel totál homály volt, de hála Dáriusnak most már látom a fényt az alagút végén. Eddig hiába gyakoroltam, akkor sem ment, mert nem értettem a dolgokat. Most már csak rajtam múlik. Sokat kell gyakorolnom."
Kántor Tamás (8 óra számvitel 3)

"Nekem nagyon bejött, hogy nem telt még a különórára utazással is az időm, jó volt a hangulat és az összeállított tananyag is jól el van találva, mert ismeritek a közgázos elvárásokat, és tudjátok min szoktak a diákok jellemzően elcsúszni:)"
Kovács Ildikó (3 óra számvitel 3, negyedévesre és első 2 óra számvitel szigorlat alapján)

"Az oktatás színvonalas volt és hatékony: minden témában megfelelő áttekintést kaptunk a saját felkészüléshez, valamint segítséget a lényegesebb témák azonosításához és a gyakori hibák elkerüléséhez (amit saját felkészüléssel sokkal több időbe telik). A közvetlen hangulat és az interaktív megoldás miatt az előadások ötvözték az együtt-tanulás és az előadás pozitív oldalait. Ezen kívül izgalmas volt részt venni ebben az újszerű kezdeményezésben."
Láda Judit (12 óra számvitel 4)

"Tetszett, egy általános képet adott a számvitelről. Az oktatóról látszik, hogy számvitelre született :)"
Magonyi Erika (3+5 óra számvitel 3, negyedévesre)

"Messze túlteljesítette az elképzeléseimet, Dárius naggggyon jól magyaráz, érthetően adja át az anyagot és segít strukturálni. (Mellesleg iszonyú kellemes hangja van.) Segít, és felhívja a figyelmet, hogy mit kell még átnézni. Az órák ráadásul tök jó hangulatban teltek. Nekem rengeteget segített, Köszönöm. Viszont egy tipp; ne közvetlenül előtte, hanem egy héttel korábban menjetek az előadásokra, hogy kellőképp lehessen gyakorolni, amit elmond. Persze így sem nagy gond! :-) Csak ajánlani tudom. 4-es lettem!"
Magó Zsanett (12 óra számvitel 4)

"Elsősorban természetesen az a nagyon átlátható, végiggondolt és értelmesen átadott anyag, amely kitisztította a fejemet a sok számlavázlattól. Felkészült szakembert és jó pedagógust kaptam, s ez baromi fontos. De számomra nem ez volt a legnagyobb pozitívum, hanem az az általam korábban elképzelhetetlennek gondolt személyes viszony, ami ki tudott alakulni a virtualitás ellenére, és az az odafigyelés, melyet mindannyian megkaptunk az előadások során. Külön szerencséd Dárius, hogy nagyon kellemes az orgánumod, oktatáshoz, rádiózáshoz ideális."
Mihályi Eszter (12 óra számvitel 4)

"Nagyon jó volt, a fickó elég kellemes hangú ahhoz, hogy hosszú távon el lehessen viselni. :DDDD (Mellesleg tök olyan a hangja, mint Palik Lászlónak) Nagyon hasznos volt, mindennel együtt hatékonyabbnak tartom, mintha nekem kellene elmászkálnom, mert így időt spórolok meg, no meg energiát. Az anyagok is jók voltak."
Murányi Márton (12 óra számvitel 4)

"Nagyon jó volt Dárius órája, nem pusztán vizsga-orientált felkészítést kaptunk, arra is odafigyelt, hogy interaktívvá tegye az órákat és segítsen a számviteltől való félelmünket legyőzni, köszönet érte! A feladatok praktikusak, az anyag pörgős, lényegre koncentráló, vizsgára első osztályú, de természetesen az egyéni gyakorlást semmi nem pótolja!"
Nagy Györgyi (3+5 óra számvitel 3, negyedévesre)

"Véleményem szerint nagyon hasznos volt és rendszerezett, logikus. Ami nekem a legfontosabb, hogy hatalmas időspórolás volt, mert így tényleg az anyag nagy részét, szinte mindent át tudtam nézni. Egyedül biztos kimaradtak volna dolgok."
"5-öst kaptam :-))) Köszönök mindent!"
Nagy Katalin számvitel szakirány (12 óra számvitel 4)

"Felkészült oktatóval szemléletessebbé teszik az amugy száraz szv3 anyagot, mindenképpen érdemes tudásellenőrzésnek is használni ."
Pesti Kata (8 óra számvitel 3)

"Sikerült, meghozzá elsőre átmentem. Ez nagyon nagy eredmény, tekintve, hogy nekem a számvitel volt az egyetem legnagyobb mumusa. Köszi a segítséget, nagyon jó az on-line tanitás ötlete is és a megvalósítása is. :-) Csak így tovább, én minden matek-közgáz-számvitel vizsga előtt álló ismerősömnek ajánlani fogom."
"Nagyon hasznos volt számomra ez a lehetőség. Rengeteget segített a gondolatmenet bemutatása, és az összehasonlítások, átfogó magyarázatok, különbségek – hasonlóságok kiemelése. Vidékiként különösen fontos volt, hogy az oktatás az interneten online formában történt. Biztosan ajánlani fogom barátaimnak akár más tárgyak felkészüléséhez is."
Prantner Magdolna (12 óra számvitel 4)

"Nekem nagyon tetszett a dolog. Kár, hogy a kínálatból már nem tudok mást igénybe venni. "
Szlobodnyik László (12 óra számvitel 4)

"Nekem összességében tetszik a dolog, aki nem járt be szemináriumokra, gyorsan képbe kerülhet, mi is az anyag."
Szöllősi Dávid (3 óra számvitel 1)

"Nagyon hasznos volt ez a felkészítő kurzus, tekintve hogy elég nagy hiányosságaim voltak.  Kiegészítősként nem tanultam számvitel 1-2-t, vagyis szinte úgy kezdtem neki a számvitel 3-nak, hogy szinte azt sem tudtam, hogy mikor tartozik vagy követel egy számla. Most már - hála Neked - helyükre kerültek a dolgok, úgy érzem. Köszönöm!"
Takács Eszter (12 óra számvitel 4)

"Nagyon tetszettek az életszerű példák, amikkel egy életre megjegyeztem a tételek tartalmát, amit a szemináriumokon még véletlenül se sikerült így elmagyarázni. Mindenkinek csak ajálnani tudom. A "hús-vér" különtanárokat azért nem szeretem, mert a hasznos időmből kiesés az oda-vissza utazás, és az online oktatás ezen formája semmivel sem nyújt kevesebbet mint a személyes oktatás. Kiderült, hogy a számvitelről nem csak úgy lehet beszélni, hogy senki se értse meg, hanem úgy is, hogy bárki felfogja :-)."
Timkó Eszter (12 óra számvitel 4)

"Érthető és lényegretörő volt a magyarázata. Sokat segített a vizsgára való  felkészülésben, kezdem megérteni a számvitel lényegét. Köszi Dárius!"
Tóth Eszter (3 óra számvitel 3, negyedévesre)

"Dárius segítőkész, érthetően magyaráz. Egyszerű és gyors az adminisztráció. Tökéletes formája a tanulásnak. Nem kell kimozdulni otthonról mégis szakszerű segítséget kaphatsz."
Vig Andrea (3 óra számvitel 1, negyedévesre)

Informatika

"Maximálisan elégedett vagyok a rendszerrel, hiszen az otthon kényelméből sokkal szívesebben tanulok, mint az egyetemen. "
Balogh Ákos

"Meglepően jó minőségű szolgáltatás. Érdemes kipróbálni."
Atanaszov Dávid

"Jó kezdeményezésnek tartom ezt az oktatási formát, szerintem hatékony tud lenni, és könnyen jelentkezhet rá igény. "
Fuszenecker Tamás