Menü
csik
Főoldal
csik
Aktuális csik
Tárgyaink csik
Időpontok
csik
Árak
csik
Hallgatóink véleménye
csik
Ajándék
      Belépés
 Felhasználói név:
 
 Jelszó:
 

   Regisztració
 Elfelejtett jelszó
 
 
 
Regisztrálj!!! Rendkívüli kedvezmények! Regisztráció

Rögzített anyag a következő tárgyakból áll rendelkezésre:
Számvitel 1 (3 óra), Számvitel 2 (4 óra), Számvitel 3 (8 óra), Számvitel 4 (17 óra), melyekhez gyakorló feladatok is tartoznak.
Számvitel alapjai (6 óra)
Vezetői számvitel (6 óra)
Statisztika I. BSC (4 óra), Statisztika II. (8 óra)
Közgáz szigorlat (12 óra)
Mikroökonómia (6 óra)
Matek I. BSC és Matek II. BSC (6-6 óra)
Gazdasági matek (PSZF) (12 óra)
Rögzített óra igényléséhez regisztrálj és írj emailt a dekan@sulianeten.hu e-mail címre!

Ha korrepetálásra van szükséged gazdasági matekból (PSZF), bejelentkezés után kattints a Kurzusokra jelentkezés fülre és válaszd ki a megfelelő kurzust! A tanárnő 4 témakört tárgyal: sorozatok, kétváltozós függvények, differenciálszámítás és integrálszámítás. A témakörök aránya attól függ, hogy egy-egy kurzus résztvevőinek melyik anyagot kell leginkább gyakorolniuk. A gyakorló kurzushoz legalább 3 főre van szükség. Így ha hozod 2 társadat, akkor biztosan részt vehettek egy 2 órás korrepetáláson 2.000-2.000 Ft-ért! Ha eldöntöttétek, hogy részt vesztek, az egyeztetéskor szerdai, pénteki és vasárnapi napok közül választhattok, hogy mikor szeretnétek közösen gyakorolni.

Az online kurzusok elindításához legalább 5 jelentkezőre van szükség. Így érdemes a csoporttársaidnak is szólni, hogy együtt készülhessetek velünk!

Számvitel III: Oktató: Heinbach Dárius

A számvitel III. anyagai rögzített formában érhetők el, mind a negyedévesre, mind pedig az összevont vizsgára.

Közgazdaságtan szigorlat: Oktató: Bakos Sándor

A közgáz szigorlatra a korábban tartott felkészítő kurzus előadásai segítségével készülhetsz fel. A 4*3 órás kurzus rögzített formában áll rendelkezésedre, melyet 12 ezer Ft-ért vásárolhatsz meg. Oktatónk teljes körű anyagot állított össze, így aki meghallgatja az anyagot, annak csak egy kis gyakorlásra van szüksége a sikeres szigorlathoz szükséges anyag elsajátításához.

Általános információk

Kurzusainkat kétféleképp hallgathatjátok meg. A legtöbb oktatott tárgyból tartunk élő (real-time) felkészítő kurzust, és minden tárgyból elérhetők a vizsgához szükséges anyagok rögzített formában.
Mit is jelent a rögzített óra?
Ha ilyen formában hallgatsz meg egy előadást, az élő órához hasonlóan egyszer van lehetőséged annak meghallgatására. Nagy előnye, hogy nem kell adott időponthoz alkalmazkodnod, hanem akkor hallgatod meg az anyagot, amikor időd engedi. Van lehetőség a felvétel rövid ideig tartó megállítására, és egy-egy nehezebb résznél a felvétel visszatekerésére, hogy ha valami elsőre nem teljesen világos, hallhasd még egyszer. Továbbá minden rögzített óra után lehetőséged van egyszer emailben feltenni a megválaszolatlanul maradt kérdéseidet, melyre oktatónk 24 órán belül válaszol. Rögzített előadások és feladatok iránti igényedet jelezd emailben a dekan@sulianeten.hu e-mail címen!